Acné

Acne is een lastig huidprobleem, dat zowel jongere als oudere mensen kan treffen en verstrekkende gevolgen kan hebben. Met de juiste kennis en producten is acne echter goed te behandelen. Schoonheidssalon Moaij is gespecialiseerd in de huidverbetering van de acne-huid en biedt doeltreffende en huidverbeterende behandelingen, speciaal voor de acne-huid.
Wat gebeurt er met mijn huid tijdens de behandeling?

Een manuele behandeling van acne houdt in dat de behandelaar uw onzuiverheden verwijdert door deze uit te knijpen. Hierbij zullen sommige onzuiverheden moeten worden ‘ingeprikt’ met een naald. De naald zal niet meer dan 2 millimeter in de huid worden gebracht en zal hierom niet erg pijnlijk zijn. Dit is nodig om een opening te kunnen maken in de huid zodat de inhoudt van de onzuiverheden kunnen worden verwijderd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Voordat de behandelaar begint met de manuele reiniging wordt eerst uw gezicht gereinigd met een speciale reiniger voor de acnehuid. Alle vuilresten en eventueel make up worden hiermee verwijderd. Hierna begint de behandelaar met de diepte reiniging. Dit houdt in dat de mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden worden uitgeknepen. Wanneer nodig zullen deze met een klein naaldje worden ingeprikt. Deze diepte-reiniging kan voor sommige mensen als pijnlijk worden ervaren. Nadat de onzuiverheden zijn verwijderd gebruikt de behandelaar een beschermende, kalmerende crème met SPF.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en wat kan ik verwachten van de eerste behandeling?

Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van de ernst van de acne en waar dit zich bevindt. Ook de verwachtingen van de eerste behandeling hangt hiervan af. Wel kunt u verwachten dat het gebied dat wordt behandeld vrij zal zijn van onzuiverheden. Vaak komen de onzuiverheden opnieuw terug, waardoor eventueel nieuwe behandelingen nodig zijn. Om ontstekingen te voorkomen kunt u beter zelf van de huid afblijven. 

Wat kan ik verwachten na mijn behandeling?

Na de behandeling kan uw huid rood en eventueel opgezwollen zijn. Dit zijn normale huidreacties. Eventueel kunnen korstjes ontstaan door het inprikken van de onzuiverheden. Deze huidreacties zullen spoedig wegtrekken. 

N

Acné Behandeling

€ 42,50
+/- 45 minuten

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten aangesloten instituut en kunnen doeltreffende behandelingen op ieder gewenst niveau geven. Hierdoor kunnen acne behandelingen vergoed worden door jouw zorgverzekeraar.

Adviezen

 • Thuisproducten

  Om je huid te ondersteunen en de acne tegen te werken kun je gebruik maken van thuisproducten. Welke producten het meest effectief zijn is afhankelijk van jouw huid. Tijdens de behandeling worden ook de producten gebruikt die geschikt zijn voor jouw huid. Voor de beste resultaten is consistentie hiermee nodig; de huid zal ’s ochtends en ’s avonds gereinigd moeten worden waarna de crème aangebracht kan worden. Daarnaast kan bepaalde cosmetica de huid verstoppen. Eventueel kun je onderzoeken of dit een oorzaak kan zijn voor de acne.

 • Zonadvies

  Na de behandeling is je huid extra gevoelig voor de zon. Gebruik om je huid te beschermen, ook wanneer de zon niet schijnt, elke dag een zonnefactor.

 • Levensstijl

  Het komt vaak voor dat acne gestimuleerd kan worden door een ongezonde levensstijl. Zo kunnen vet eten en weinig lichaamsbeweging bijdragen aan een onzuivere huid.

 • Kleding

  Synthetische kleding kan zorgen voor onzuiverheden doordat deze stof niet ademt. Kies hierin in plaats liever voor katoen. Verwissel ook elke dag je kussensloop om te voorkomen dat jouw huid met de bacteriën hiervan in aanraking komt.

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!