Over Moaij

Geschiedenis

In 2015 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn studie schoonheidsspecialiste heb ik gewerkt bij een schoonheidssalon die gericht was op huidverbetering. Hierbij groeide mijn interesse in de huid, waardoor ik besloot door te gaan leren tot Huidtherapeut. In juni 2019 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Sinds maart 2018 ben ik gaan werken als schoonheidsspecialiste bij Beautysalon Puur Lisa in Twijzelerheide. Na een aantal maanden hier gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om de salon over te nemen. Sinds 1 oktober 2018 is daarom beautysalon Puur Lisa verder gegaan onder de naam Schoonheidssalon Moaij. Omdat ik mijn studie tot Huidtherapeut afgerond had. Werd het pand in Twijzelerheide helaas te klein. De salon is op 29 februari 2020 verhuisd naar de Westereen. Hierbij is ook de naam veranderd naar Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Onze merken

Bij Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij werken wij met verschillende merken, om zo het hoogst haalbare resultaat te behalen tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo werken wij onder andere met Image Skincare, Medex en Elleebana. Image Skincare is een merk gericht op huidverbetering. Ze hebben verschillende producten, die voor elk huidprobleem een oplossing kan bieden. Het merk Medex ontwikkeld zich ontzettend snel door zich richten op kwaliteit, met name op het resultaat van hun producten. Dit sluit daardoor perfect aan bij de behandelingen die wij geven. Daarnaast werken wij ook met Elleebana, een vooruitstrevend merk. Elleebana heeft een zeer korte inwerktijd, met een resultaat van gemiddeld 6 tot 8 weken. 

Toekomst

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij zal zich blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen en het bezoeken van verschillende vakbeurzen van zowel schoonheidsspecialiste als huidtherapie. Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe trends in de schoonheidsbranche, maar ook in de medische wereld.

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!