Coaguleren

Wat kan er behandeld worden door middel van coagulatie?
  • Spider naevus (kleine spinvormige adertjes)
  • Steelwratjes
  • Kleine verhevingen van de huid (zoals moedervlekken, bultjes en wratjes)
  • Couperose
Wat gebeurt er met mijn huid tijdens coagulatie?


Door het verhitten/verbranden van de huid kan een oneffenheid worden verwijderd. Dit gebeurt met een naaldje die heet wordt. Deze naald wordt op de huid gezet waardoor de huidoneffenheid wordt weggebrand.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en wat kan ik verwachten van de eerste behandeling?


Meestal is maar er maar één behandeling nodig om de huidoneffenheid te kunnen verwijderen. Wanneer er veel oneffenheden aanwezig zijn, worden deze niet allemaal in één behandeling verwijderd, omdat eerst gekeken moet worden hoe de huid geneest na de behandeling. Wanneer hierbij geen complicaties ontstaan kunnen de andere oneffenheden ook worden verwijderd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?


Om te beginnen wordt de huid eerst ontsmet met alcohol. De oneffenheden worden goed bekeken om te onderzoeken om wat voor oneffenheid het gaat en of deze in aanmerking komt om gecoaguleerd te worden. Wanneer er geen bijzonderheden gevonden worden kan de behandeling starten. In sommige gevallen kan het zijn dat de behandelaar het plekje eerst laat controleren door een arts. Met de naald wordt de oneffenheid meerdere malen aangestipt. Dit kan als pijnlijk worden ervaren, maar wanneer de oneffenheid genoeg is aangestipt zal de pijn snel wegtrekken.

Wat kan ik verwachten na mijn behandeling?


Na de behandeling zal je nauwelijks nog pijn ervaren. De oneffenheden zijn weggebrand en hierdoor kan een verbranding te zien zijn op de huid. Ook kan er in de dagen na de behandeling een korstje ontstaan. Het is belangrijk dat je dit korstje niet verwijderd in verband met pigmentverschuivingen. Hoe snel de huid geneest is afhankelijk van de locatie en de grootte van de oneffenheid.

N

Coaguleren

€ 22,00
+/- 15 minuten

Adviezen

  • Verzorging

    Om het mooiste resultaat te krijgen is het belangrijk om de weggebrande plekjes zo lang mogelijk (minstens 2 dagen) droog te houden. Daarnaast is je huid extra gevoelig en is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon middels een zonnefactor (minstens SPF 30) voor ten minste 4 weken. Ook wanneer er een korstje ontstaat op de huid is het van belang dat je deze niet verwijderd. Op deze manier kunnen pigmentatieverschuivingen voorkomen worden.

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!