Microneedling

Wat kan er behandeld worden door middel van microneedling? 
  • Rimpels 
  • Fijne lijntjes
  • Huidverslapping 
  • (Acne) Littekens 
  • Pigment 
  • Huidstructuur 
Wat gebeurt er met mijn huid tijdens de behandeling?


Door middel van een pen met fijne naaldjes, worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat zorgt voor een huid die sterker, egaler van kleur en dikker wordt.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?


Tijdens de behandeling wordt er met een pen met fijne naaldjes verschillende banen over de huid gemaakt. Daarnaast wordt er een serum aangebracht waardoor de pen beter over de huid glijdt. Tijdens deze beweging zullen er dunne steriele naaldjes op en neer bewegen, wat een prikkelend gevoel geeft. De diepte van de naaldjes wordt bepaald aan de hand van de indicatie, dit kan dus variëren van 0,5 millimeter tot 2 millimeter diep. Door de kleine gaatjes die gemaakt worden in de huid, wordt het serum beter opgenomen dan normaal.

Wat kan ik verwachten na mijn behandeling?


Na de behandeling ziet de huid er direct roodkleurig uit, dit trekt binnen enkele dagen na de behandeling weg. Het is verschillend per persoon hoe lang de roodheid blijft. Daarnaast kan de huid warm en prikkelend aanvoelen. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Na gemiddeld 2 – 4 weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het verbeteringsproces in de huid kan tot 6 maanden aanhouden.

N

Microneedling

€ 72,00
+/- 45 minuten

N

KUUR - Microneedling

€ 65,00 per behandeling
+/- 45 minuten

Adviezen

  • Zongebruik

    Ten minste 4 weken na de behandeling dient je de zon of de zonnebank te vermijden. Ook wanneer je (maar even) naar buiten gaat is het van groot belang om een zonnefactor te gebruiken (minstens spf 30), ook wanneer de zon niet schijnt. Wanneer je dit niet doet is er een kans dat je pigmentverschuivingen op je huid krijgt.

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!