Merken

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij werkt uitsluitend met kwalitatieve producten van merken als: Image Skincare, Medex en Elleebana.

Image Skincare:

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Deze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Medex: huidverzorging

  • Medex producten zijn ook geschikt voor de gevoelige huid

  • Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke componenten

  • Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen

  • Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemischek kennis

  • Geen toevoegingen van kleur- en geurstoffen tenzij strikt noodzakelijk

  • Van de werkzame componenten wordt alleen de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt

  • De niet-werkzame stoffen van de producten (de dragers) zijn altijd van hoogste niveau

  • Nooit wordt bezuinigd op kwaliteit
  • De producten worden niet getest op dieren

  • Ze beschikken over een mooie acné en fruitzuur lijn.

Medex heeft de filosofie met betrekking tot haar producten, dat er naast het wetenschappelijke deel – het allerbeste – allernieuwste en allervriendelijkste product – net zo veel aandacht besteed moet worden aan luxe zaken zoals: weldadig geurend, maar wel neutraal, alsook weldadig voelend en een duidelijk zichtbaar resultaat in zeer korte tijd.

Elleebana

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 350 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!