Cosmetisch Arts
R.B. van der Roest

                                                                                                        BIGnummer: 49062591001 

 Botox (Botuline Toxine A)

De botox die ingespoten wordt, wordt opgenomen door de spier. Dit zorgt ervoor dat de spier geen zenuwimpulsen meer overbrengt. De spier zal hierdoor tot rust komen. Doordat de spier tot rust komt, zal de rimpel vanaf de bodem weer opgebouwd worden. Deze opbouw heeft wel tijd nodig en het kan daardoor mogelijk zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt voor het gewenste resultaat.

Naast dat je botox kunt gebruiken voor rimpels, kan het ook ingezet worden tegen migraine/hoofdpijn, tandenknarsen of overmatig zweten.

Na ongeveer 12 weken herstelt de zenuwimpuls zich weer en kun je weer beweging merken in de spier.

N

Botuline Toxine A

Frons
Voorhoofd
Kraaienpootjes
Kin
Gummysmile
Masseter (Kauwspier)
Bunnylines
Overmatig zweten

Fillers

Door middel van hyaluronzuur, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Hierdoor kunnen rimpels verzachten of zelfs verdwijnen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Onze huid bestaat zelfs voor 55% uit hyaluronzuur. Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verslapt je huid en kan er dus een rimpel ontstaan.

Hyaluronzuur worden voornamelijk gebruikt om je huid te verstevigen of voor het vergroten van volume.

Hyaluronzuur heeft als voordeel dat het traag wordt afgebroken door het lichaam. Gemiddeld is het tot 9 maanden functioneel, dit is natuurlijk afhankelijk van waar de injectie gezet is en je metabolisme.

N

Filler

Jukbeenderen
Neusliplijn
Marionetlijnen
Wangen
Kin
Kaak
Rokerslijntjes
Traangoot
Lippen

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Bij deze behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je huid weer stevig en gezond wordt. Het voordeel hiervan is dat je de huid kunt verjongen zonder volume toe te voegen.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig, met een maand tussen elke behandeling. Doordat je huid met deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je pas na 6 tot 8 weken na de eerst behandeling een positief effect. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Het is afhankelijk van je huid hoelang de verbetering zichtbaar blijft. Geadviseerd wordt om een losse behandeling 1 of 2 keer per jaar te herhalen, zodat je het resultaat behoudt.

N

Profhilo

Gezicht
Hals
Decolleté 
Buik

N

Consult

Gratis

N

Afspraak* mogelijk op:

–  Vrijdag 22 september
–  Vrijdag 20 oktober
–  Vrijdag 17 november
–  Vrijdag 8 december

*afspraken zijn alleen telefonisch of via de mail in te plannen

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!