Wimperextensions

Het is een nieuwe trend om op elke natuurlijke wimper een extension te plaatsen. De one-by-one methode geeft het mooiste resultaat van alle wimperextensions op de markt. De extensions zijn hypoallergeen en diervriendelijk. De wimperextensions worden bevestigd met een speciale pasta, die zacht en flexibel is, en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.
Voordelen
 • Mooie, volle en lange wimpers
 • Lengte, dikte en curve worden aangepast aan jouw wensen
 • Je voelt de extensions niet, ze zijn praktisch gewichtsloos
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
 • Natuurlijke uitstraling
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Blijft 6-8 weken zitten
 • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers
 • Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken
Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?
De wimperextensions zijn absoluut niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers. Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier en met de juiste materialen geplaatst worden. De natuurlijke wimpers zullen niet beschadigen, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension vastzit.
Zijn de wimperextensions geschikt voor iedereen?
De wimperextensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw natuurlijke wimpers. Als iemand van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen de extensions niet geplaatst worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen de wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren.
Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven 6-8 weken zitten. Doordat de wimperextensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. Uw natuurlijke wimpers vallen na ongeveer 6-8 weken uit. Door uw wimperextensions goed te verzorgen verkleint u de kans op uitvallen.

Als u de wimperextensions voor een langere tijd wil houden, dan kunt u na een aantal weken terugkomen voor een refill behandeling. Op de natuurlijke wimpers waar geen wimperextensions meer op zitten, worden dan opnieuw extensions geplaatst. Bij de één vallen de natuurlijke wimpers, en dus de extensions, sneller uit als bij de ander, dus het verschilt per persoon wanneer de refill behandeling plaats zal vinden. U moet rekenen op 2-4 weken als u graag en constante volledige set wimpers wil houden.

Kan ik met de wimperextensions douchen en zwemmen?
De wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen probleem. De Xtreme Glue en Sensitive Glue waarmee de wimperextensions geplaatst worden zijn bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.
Kan ik wimperextensions dragen wanneer ik contactlenzen draag?
Ja, wanneer u contactlenzen draagt, kunt u gebruik maken van wimperextensions.
Kan ik make-up gebruiken in combinatie met wimperextensions?
De wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling, maar het is mogelijk om er iets extra’s op te doen. Let er echter wel op dat de producten die u in combinatie met de wimperextensions gebruikt op waterbasis zijn en niet op oliebasis. Olie lost de lijm op en is daarom funest voor de wimperextensions. Maar juist het voordeel van wimperextensions is dat je geen mascara nodig hebt.
Kunnen de wimperextensions worden verwijderd?
De wimperextensions kunnen ten alle tijden worden verwijderd. Laat dit echter wel bij een gecertificeerde salon doen. Anders is de kans groot dat uw natuurlijke wimpers beschadigen. De wimperextensions die door mij gezet zijn, verwijder ik gratis.
Hoe lang duurt een wimperextensionbehandeling?
De wimperextensions behandeling neemt ongeveer 90 tot 120 minuten in beslag.
N

One by One wimperextensions

€ 62,50
Nieuwe set

N

Opvullen wimperextensions tot 14 dagen

€ 27,50

N

Opvullen wimperextensions 15 tot 21 dagen

€ 37,50

N

Opvullen wimperextensions 22 tot 28 dagen

€ 47,50

N

Opvullen wimperextensions 29 tot 34 dagen

€ 57,50

Na 34 dagen wordt er een nieuwe set gerekend. 

N

Verwijderen wimperextensions

€ 0,-
Door Schoonheidssalon Moaij gezet

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!