Korte behandelingen

 Je wenkbrauwen epileren of je wimpers laten verven. Dit zijn korte behandelingen waarvoor je niet lang in de stoel hoeft te liggen. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met een gezichtsbehandeling.

BrowTastic Henna Brows

Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken! BrowTastic Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid.

BrowTastic Henna biedt 10 kleuren welke met elkaar gemixt kunnen worden om zo tot een geweldige poedervorm tattoo-effect te komen in iedere gewenste kleur en dat tot 5-21 dagen afhankelijk van client huid type en wenkbrauw nazorg. Op de wenkbrauw haartjes blijft de tint tot wel 8 weken zichtbaar!

Een BrowTastic Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling;, wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat. ten slotte een speciale shampoo wordt gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. Een ware SPA behandeling voor uw wenkbrauwen!

Producten

Nu zijn er een heleboel vragen over allergieën. In het buitenland, zijn ze vaak ‘stiekem’ met de henna. Om zo donker mogelijk te krijgen voegt men vaak goedkope synthetische ingrediënten en hoge percentages van PPD toe aan de henna. Dit is niet verwerkt in de BrowTastic! Deze formule is exclusief voor BrowTastic in Europa en kan niet worden gekopieerd. Wij hebben de veiligste brow henna in de professionele markt. Browtastic Producten zijn allemaal veilig verklaard door een safety accessor en de NVWA!

N

Full Henna Brow Treatment

€ 35,00

N

Hybrid Brows

€ 35,00

N

Airbrush Hybrid Brows

€ 37,50

N

Wenkbrauwen epileren

€ 17,50

N

Wenkbrauwen verven

€ 12,50

N

Wimpers verven

€ 12,50

N

Wenkbrauwen verven + epileren

€ 22,50

N

Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren

€ 25,00

N

Wenkbrauwen verven + epileren + harsen bovenlip óf kin

€ 27,00

N

Wenkbrauwen verven + epileren + harsen bovenlip én kin

€ 31,00

N

Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren + harsen bovenlip óf kin

€ 29,00

N

Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren + harsen bovenlip én kin

€ 33,50

Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon Ljurkstrjitte 72D, 9271 CS De Westereen
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 0511 74 50 12
Oproep te beantwoorden, ios 7 interface-symbool Gratis Icoon 06 374 54 617
Zwarte envelop Gratis Icoon info@moaij.nl

Cadeaubon

Wil je iemand verwennen of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Huidtherapeut & Schoonheidssalon Moaij biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag, of voor welke behandeling. Deze cadeaubon kun je ophalen in de salon en wordt natuurlijk mooi voor je ingepakt!