One by One!

Het is een nieuwe trend om op elke natuurlijke wimper een extension te plaatsen. De one-by-one methode geeft het mooiste resultaat van alle wimperextensions op de markt. De extensions zijn hypoallergeen en diervriendelijk. De wimperextensions worden bevestigd met een speciale pasta, die zacht en flexibel is, en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

Veelgestelde vragen

Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

De wimperextensions zijn absoluut niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers. Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier en met de juiste materialen geplaatst worden. De natuurlijke wimpers zullen niet beschadigen, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension vastzit.

Zijn de wimperextensions geschikt voor iedereen?

De wimperextensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw natuurlijke wimpers. Als iemand van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen de extensions niet geplaatst worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen de wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven 6-8 weken zitten. Doordat de wimperextensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. Uw natuurlijke wimpers vallen na ongeveer 6-8 weken uit. Door uw wimperextensions goed te verzorgen verkleint u de kans op uitvallen.

Als u de wimperextensions voor een langere tijd wil houden, dan kunt u na een aantal weken terugkomen voor een refill behandeling. Op de natuurlijke wimpers waar geen wimperextensions meer op zitten, worden dan opnieuw extensions geplaatst. Bij de één vallen de natuurlijke wimpers, en dus de extensions, sneller uit als bij de ander, dus het verschilt per persoon wanneer de refill behandeling plaats zal vinden. U moet rekenen op 2-4 weken als u graag en constante volledige set wimpers wil houden.

Kan ik met de wimperextensions douchen en zwemmen?

De wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen probleem. De Xtreme Glue en Sensitive Glue waarmee de wimperextensions geplaatst worden zijn bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

Kan ik wimperextensions dragen wanneer ik contactlenzen draag?

Ja, wanneer u contactlenzen draagt, kunt u gebruik maken van wimperextensions.

Kan ik make-up gebruiken in combinatie met wimperextensions?

De wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling, maar het is mogelijk om er iets extra’s op te doen. Let er echter wel op dat de producten die u in combinatie met de wimperextensions gebruikt op waterbasis zijn en niet op oliebasis. Olie lost de lijm op en is daarom funest voor de wimperextensions. Uit onze ervaring blijkt echter dat men alleen een oogpotlood gebruikt, door de Fabelash Wimperextension dikte 0.25mm is mascara gebruik overbodig.

Kunnen de wimperextensions worden verwijderd?

De wimperextensions kunnen ten alle tijden worden verwijderd. Laat dit echter wel bij een gecertificeerde Fabelash salon doen. Anders is de kans groot dat uw natuurlijke wimpers beschadigen.

Hoe lang duurt een wimperextensionbehandeling?

De wimperextensionbehandeling neemt ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag. Voor een opvulbehandeling is dit tussen de 30 en 60 minuten.

Waar zijn de wimperextensions van gemaakt?

De wimperextensions van Fabelash Eyelashes zijn gemaakt van PBT vezels, dit zijn synthetische zijde materialen van een hoogwaardige kwaliteit. De wimperextensions van Fabelash Eyelashes bevatten geen dierlijke grondstoffen. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde (silk) coating. De wimperextensions hebben een mooie krul, zijdezacht en niet van echte wimperharen te onderscheiden. De wimperextensions van Fabelash Eyelashes zijn te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes.