Puur Lisa verzorgt ook Oriflame workshops aan huis!

Oriflame producten zijn niet in de winkel te koop. Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen we bij jou thuis met onze producten. Lijkt het je leuk om een workshop bij jou thuis te houden? Samen met mij organiseer je een onvergetelijke thuisparty voor jouw vriendinnen en natuurlijk voor jezelf.

Wij bieden keuze uit diverse workshops zoals (bruids)make-up, huidverzorging, hand- en nagelverzorging, voetverzorging en Wellness.

Keuze uit diverse workshops!

Gastvrouwgeschenken

Gastvrouwen belonen wij met een leuk cadeau of een waardebon voor gratis Oriflame producten.

Wanneer er tijdens jouw workshop voor meer dan €135,- wordt verkocht, kom je in aanmerking voor de gastvrouwbon van € 45,- (in plaats van een cadeau) of een gratis complete gezichtsbehandeling in mijn salon.

Make-Up

Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Ga deze uitdaging aan en probeer eens iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies, bijvoorbeeld over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen, wat voor foundation je kunt gebruiken of hoe je verschillende looks kunt creëren.

Niets is te gek, en iedereen zal aangenaam verrast zijn over de resultaten! En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Huidverzorging

Een avond waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verschillende huidtypes en de speciale producten die Oriflame daarvoor heeft. De huid wordt gereinigd en getoniseerd en iedereen krijgt een heerlijk masker en een verzorgende crème, dit alles op basis van persoonlijk advies.

Een avondje genieten, voor kleine of grotere groepen! En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Make-Up

Gratis proefmake-up tijdens een vrijgezellenworkshop of make-up voor de bruiloft voor slechts € 40,-! Dat alle vrouwen er op hun trouwdag oogverblindend uit willen zien, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen.

Daarom is een workshop bruidsmake-up ook zo leuk: je krijgt een uitgebreid verzorgings- en make-upadvies, en samen met jou wordt er gekeken naar de make-up die jou het mooiste staat én waar jij je het prettigst bij voelt. En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Wellness & Beauty

Tijdens deze workshop draait het allemaal om gezond zijn en lekker in je vel te zitten. Om het lichaam in een goede conditie en je gewicht op peil te houden, heeft Oriflame de Wellness lijn ontwikkeld. Tijdens deze workshop maakt je kennis met de diverse producten die Oriflame ontwikkeld heeft om je er stralend & jonger uit te laten zien, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je extra energie te geven.Dit met behulp van onder andere vitaminen en visoliecapsules.

Daarnaast bieden wij een ideale ondersteuning voor gezond gewichtsverlies, in de vorm van een heerlijke shakes en bars. En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Hand- & Nagelverzorging

Er zijn maar weinig dingen die we kunnen doen zonder onze handen te gebruiken. Daarom is het niet alleen fijn, maar ook leuk om deze af en toe uitgebreid te verzorgen. Tijdens deze workshop worden je handen niet alleen verwend, maar kun je ook leren hoe je de nagels een mooie manicure kunt geven.

Om in je handjes te klappen van plezier! En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Workshop boeken, of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op!